MetaTrader 4
Platform Perdagangan Paling Lengkap
Dan Matang Di Dunia

PBFX MetaTrader 4 Platform

PBFX MT4 pelanggan memberikan rasa alat analisis sangat berguna. Setiap produk kewangan menawarkan sembilan jenis tempoh pilihan masa, menyediakan analisis terperinci dinamik quote. 50 jenis metrik alat membantu memudahkan analisis anda supaya anda jelas boleh menganalisis keadaan di pasaran hari ini, menentukan tempoh yang berbeza tempoh yang semakin meningkat atau tempoh ayunan, dan lain-lain, untuk menentukan bila untuk membeli atau menjual, selain daripada Anda Oleh cara untuk menguruskan produk kewangan yang berbeza, dengan cara ini, anda rasa sistem perdagangan masa nyata sangat berguna.

PBFX MT4 termasuk semua produk fungsi dagangan kewangan yang anda perlukan. perisian Terminal menyokong dua jenis pelaksanaan perintah, termasuk Pelaksanaan Segera dan sementara menunggu pelaksanaan. Semua jenis pesanan yang ada, pastikan anda membuat transaksi pesanan adalah sangat komprehensif dan fleksibel.

Kami menawarkan beberapa cara untuk melihat carta dan menggabungkan harga pesanan anda. carta terbenam direka untuk membolehkan anda untuk melihat dengan jelas harga pesanan misi dan titik harga yang dibuang, mi segera anda untuk menentukan apa yang tiba masa yang sesuai. Peringatan alat adalah satu lagi alat yang sangat berguna untuk membantu anda menjejaki semua pintu masuk dan keluar yang menggalakkan masa. Jadi dengan perdagangan PBFX MT4, anda boleh mencapai strategi perdagangan anda yang berkesan.

Windows
Carta Lanjutan Dengan Lebih Daripada 30 Petunjuk
Hanya Pasang Sebagai Plugin Mt4
Antara Muka Intuitif Yang Direka
Cekap Dan Senang Untuk Digunakan
Harga Boleh Dirunding Masa Nyata Untuk Semua Produk
Android
Hanya pasang dari Playstore atau Webs
Antara muka intuitif yang direka khusus untuk kegunaan mudah alih
Platform berasaskan HTML5
Boleh Digunakan di semua negara
MAC
Mengawal Dagangan Anda dari segi kedudukan terbuka, nilai bersih dan keuntungan
Start/Mulakan / tutup pesanan dagangan , pesanan tempat dan ubah suai pesanan
iOS
Mengawal Dagangan Anda dari segi kedudukan terbuka, nilai bersih, keuntungan dan membaca semua sejarah dagangan
Mulakan / tutup pesanan dagangan , pesanan tempat dan ubah suai pesanan

Muat Turun MetaTrader 4 Platform