Kami Mengutamankan
Technologi dan Perkhidmatkan

Memperkenalkan PBFX

PRIME BUSINESS CO. LIMITED (PBFX) adalah pembekal perkhidmatan yang mengutamakan dalam perdagangan yang terlibat dalam indeks saham,, komoditi, CFD dan perniagaan perdagangan FOREX. Menjelang Akhir 2017, PBFX mempunyai IB dan operasi utama di lebih daripada 6 negara seperti New Zealand, China, Taiwan, Malaysia, Thailand, Indonesia dan Vietnam. Perniagaan PBFX terus berkembang dan kami akan meneruskan usaha untuk menubuhkan pejabat perwakilan di negara lain untuk memberikan peluang pelaburan yang berkualiti tinggi dan selamat untuk lebih banyak pelanggan.

Sekuriti Informasi Pelanggan

Keselamatan Harta Wang Pelanggan

PBFX sebagai syarikat perkhidmatan kewangan berdaftar, kami menghargai kepercayaan anda dengan syarikat kami dan mendepositkan dana kepada kami. Kami memastikan keselamatan untuk wang perlaburan anda dan untuk memastikan bahawa tidak ada penyelewengan. Kami mengutamakan proses pembiayaan yang ketelusan membina keyakinan hubungan antara PBFX dengan pelanggan

Keselamatan Informasi

Laman web kami menggunakan SSL 256-bit untuk penyulitan informasi.
Identiti sebenar akan dirahsiakan.
Kami mengamalkan peraturan keselamatan yang ditetapkan oleh Webtrust daripada American Institute of Certified Public Accountants.
Kami menggunakan Kesulitan McAfee untuk mengelakkan penipuan kad kredit dan pencurian identiti.

Sekuriti Informasi Pelanggan

PBFX sebagai syarikat perkhidmatan kewangan berdaftar, kami menghargai kepercayaan anda dengan syarikat kami dan mendepositkan dana kepada kami. Kami memastikan keselamatan untuk wang perlaburan anda dan untuk memastikan bahawa tidak ada penyelewengan. Kami mengutamakan proses pembiayaan yang ketelusan membina keyakinan hubungan antara PBFX dengan pelanggan.

Sistem Pelbagai Bahasa

PBFX akan menambahkan pilihan bahasa dari semasa ke semasa mengikut negara pedagang untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik. Pada masa kini, pelanggan boleh mendapatkan 3 bahasa berikut: Bahasa English, Bahasa Cina dab Bahasa Melayu.

Perkhidmatan Pelanggan Semasa

Menurut waktu perdagangan negara dan wilayah yang berlainan, PBFX memberikan sistem perkhidmatan pelanggan dalam talian untuk memberikan respons tepat pada masanya kepada pertanyaan pelanggan.

Pasukan Profesional

PBFX memberikan latihan pengetahuan kewangan profesional melalui sistem yang ketat untuk pekerja, pengurus akaun dan broker kami untuk memberikan perkhidmatan perundingan perniagaan yang lengkap kepada pelanggan kami. Kami bersedia untuk menyumbangkan sokongan yang komprehensif dan profesional.

Pelbagai Sokongan Sistem Perkhidmatan Pelanggan

Kami menyediakan perkhidmatan pelanggan percuma termasuk WhatsApp, Telegram, Facebook, Instagram, Skype, Weibo, dan Wechat sistem perkhidmatan pelanggan dalam talian. Kami menangani transaksi dan pertanyaan pelanggan secepat mungkin setelah kami menerima mesej, panggilan atau surat dari pelanggan.

Pelanggan Kami Di Seluruh Dunia

PBFX mempunyai Pengenalan Broker (IB) dan operasi utama di lebih dari enam negara seperti New Zealand, China, Malaysia, Thailand, Indonesia dan Vietnam.


New Zealand

China

Taiwan

Malaysia

Thailand

Indonesia

Vietnam