GANJARAN PERDAGANGAN PBFX

Ganjaran Perdagangan PBFX

1.Anda boleh mengumpulkan jumlah ganjaran perdagangan anda dengan jumlah sehingga $ 5,000 semasa anda berdagangan di PBFX.
2.Hanya Akaun Standard boleh mengambil bahagian dalam program ini.

Ganjaran Lot Perdagangan

1 Lot

Dapat 10$

Hanya Untuk

Akaun Standard

Ganjaran Tidak

Boleh Membuat Pindahan

Program

Masa Terhad

Tekan untuk Menyertai >>

Terma dan Syarat Pemerolehan Ganjaran Dagangan:

1.Berdagang 1 Lot untuk deposit Bonus USD 10
2.PBFX membolehkan anda mengumpulkan bonus anda dari jumlah dagangan hingga $ 5,000. (Bonus Maksimum untuk acara ini ialah USD $ 5,000)
3.Hanya Akaun Standard boleh mengambil bahagian dalam program ini. Pelanggan dibenarkan untuk mengambil bahagian dengan beberapa akaun dengan nama yang sama dalam program ini.
4.Satu akaun bonus akan dibuka untuk setiap akaun perdagangan yang menyertai program ini.
5.Jumlah Semua Akaun bonus boleh mendapat maksimum $ 5,000 bonus.
6.Pelabur boleh berdagang sehingga $ 5,000 tercapai. Permohonan pengeluaran ganjaran secara berkumpulan terhad kepada satu bulan sekali.
Contoh:
a.Pelabur A Deposit $ 1,000, diperdagangkan 50 lot, jumlah ganjaran yang diberikan adalah 50 lot x $ 10 = $ 500
b.Pelabur A meneruskan perdagangan untuk 100 lot, jumlah yang diberikan akan menjadi 100 lot x $ 10 = $ 1,000. Jumlah bonus yang diberikan adalah $ 1,500. Pelanggan boleh meneruskan perdagangan sehingga semua bonus $ 5,000 dikumpulkan.
7.Pelabur akan mendapat $ 10 untuk setiap lot perdagangan.Pelabur akan mendapat $ 50 untuk setiap lot perdagangan perak.
8.Pelabur yang mendaftar untuk program ini akan menerima akaun bonus dari platform dan leverage akaun bonus adalah 1: 100.
9.Akaun bonus ini akan mengumpulkan jumlah bonus yang diganjarkan dari program ini. Akaun bonus adalah kredit. Pelabur boleh menghantar e-mel untuk memohon pengeluaran ganjaran. Pelabur mesti menuliskan jumlah lot perdagangan yang dibuat dan jumlah ganjaran untuk pengeluaran.

Peraturan Ganjaran:

1.Bonus boleh mengumpulkan di dalam akaun dan mengeluarkan bila-bila masa. Walau bagaimanapun, harap maklum bahawa bonus pelabur akan ditolak mengikut kadar pengeluaran.
2.Jumlah lot semasa akan dikira menggunakan peti mel yang didaftarkan. Sepanjang tempoh aktiviti, jumlah lot yang lengkap yang telah dibuka oleh pelabur akan simpan dalam rekod CRM PBFX.
3.Aktiviti ini terhad kepada akaun Standard yang boleh mengambil bahagian dalam pengiraan saiz lot. Pelabur dinasihatkan untuk membaca peraturan untuk memahami dan bersetuju dengan syarat-syarat program. Sekiranya pelabur mempunyai pertanyaan, sila hubungi khidmat pelanggan dan pengurus akaun kami terlebih dahulu.